REZULTATE GARANTATE

Implementarea standardelor international in cadrul unei institutii este o obligatie legala sau o decizie a managementului pentru optimizarea activitatii. Atunci cand activitatea este organizata pe procese este mai usor de controlat iar erorile materiale si umane se imputineaza semnificativ. Auditarea de catre o terta parte a institutiei ofera incredere institutiei respective.

ISO 9001 / 2015

Sistemul de Management al Calitatii ar trebui implementat real de catre orice institutie publica sau privata care se respecta. Acest standard demonstreaza ca in institutie este un management de calitate care se bazeaza pe procese si la care delaiile sunt importante si nu lasate la intamplare.

ISO 14001 / 2015

Sistemul de Management al Mediului este foarte util pentru cei ce vor sa reduca riscurile de mediu, sa conserve resursele naturale si sa imbunatateasca in mod sustenabil activitatea de management. De multe ori se prefera implementarea de sisteme integrate formate din ISO 9001 + ISO 14001

ISO 45001 / 2018

Acesta este un standard de larga utilizare. Isoricul acestuia este ca inainte era cunoscut sub denumirea de OHSAS 18001 si acum este denumit ISO 45001. Diferentele intre noul standard si vechiul nu sunt foarte mari dpdv al continutului si mai mult de forma pentru ca sa se poata integra usor cu ISO 9001 si ISO 14001. Este un standard al sanatatii si securitatii ocupationale care ajuta angajatii sa-si desfasoare activitatea intr-un mediu sanatos si sigur.

ISO 27001 / 2018

Securitatea informatiei este foarte importanta intr-o economie moderna pentru ca informatia inseamna bani si diverse avantaje competitionale. Standardul acesta nu se refera doar la securitatea datelor pe care le detine compania asa cum se crede la prima vedere ci si pentru continuitatea afacerii in caz de dezastru (asigurarea sistemelor IT, infrastructura umana si tehnica …).

Alte servicii

Standarde internationale

Marketing Online

Fonduri Nerambursabile