Ce este Total Survey?

Total Survey este aplicatia cu care iti poti crea chestionare captivante in cateva minute prin functionalitatile noastre speciale. Chestionarele Total Survey sunt usor de conceput.

Iti oferim tot ceea ce ai nevoie pentru a crea chestionare profesionale de calitate cu optiuni variate si unelte de analiza detaliata pentru raportare.

Total Survey este aplicatia cu care iti poti crea chestionare captivante in cateva minute prin functionalitatile noastre speciale. Chestionarele Total Survey sunt usor de conceput.

Iti oferim tot ceea ce ai nevoie pentru a crea chestionare profesionale de calitate cu optiuni variate si unelte de analiza detaliata pentru raportare.

Avantajele Total Survey

Creeaza-ti chestionarul online, simplu si usor cu un singur click

Construieste intrebari tip text, cu imagine sau cu variante de raspuns. Suntem alaturi de tine cu o varietate de raspunsuri predefinite

Trimite chestionarul in patru moduri diferite

Iti poti trimite chestionarul direct catre clientii pe e-mail, catre angajat si el la randul lui catre clientii pe e-mail, completare cu operatorii dvs. de pe teren sau completare direct pe pagina ta de website

Rezultate centralizate automat in timp real

Platforma prelucreaza automat si afiseaza toate sondajele de opinie, studiile de piata indiferent de modul de aplicare

Peste 30 de chestionare sablon

Constructia chestionarelor nu poate fi mai usor de atat! Avem peste 30 de modele de chestionare din care va puteti inspira sau folosi in intregime

Aloca punctaje intrebarilor tale si obtine scoruri

Creeaza-ti chestionarul ideal pentru examenul tau online. Testul grila poate fi completat oriunde si oricand de catre studentii sau elevii dvs.

Platforma optimizata pentru orice device

Chestionarele pot fi completate pe orice device, fie ca sunt trimise prin e-mail, fie ca sunt completate de agenti de teren sau pe websit-ul tau

Contacteaza-ma daca esti interesat de Total Survey

Ce poti face cu Total Survey?

Satisfactia Clientilor

Afla cat de multumiti sunt clientii de serviciile si/sau produsele tale. Poti realiza sondaje pe e-mail, cu operatori pe teren direct in aplicatie sau direct la tine pe website.

Resurse Umane

Evalueaza-ti obiectiv angajatii si pastreaza-i doar pe cei cu referinte pozitive. Fii alaturi de clienti tai si afla ce angajati sunt alaturi de ei si de organizatia dvs.

Sondaje Politice

Pe parcursul mandatului poti realiza sondaje prin e-mail, cu operatori pe teren sau chiar direct pe websit-ul dvs. Afla in doi pasi ce vor cetatenii de la dvs. si o sa casigati un plus de 5-10 procente la urmatoarele alegeri.

Primarii si Deconcentrate

Fii un manager de calitate in institutia ta publica si masoara profesional si automat calitatea serviciilor prestate de catre angajati dvs. fata de cetatenii pe care ii deserviti.

Medicina

Puteti masura, evalua si compara atitudinea personalului din institutia dvs. medicala. Afla parerea pacientilor si apartinatorilor despre cat de multumiti sunt de serviciile prestate de catre doctorii si asistentele din institutia dvs.

Magazine si Restaurante

Puteti masura obiectiv comportamentul si atitudinea  personalului propriu si al clientilor in aplicatie. Afla cat de satisfacuti sunt clientii dvs. de meniul restaurantului, de ospatari, de atmosfera sau in cazul unui magazin de catalogul dvs. de produse de imbracaminte, de organizarea magazinului, de serviabilitatea vanzatorilor.

Educatie

Realizeaza cursuri interactive si da examene standardizate si automatizate, in care nota se calculeaza automat. Cu doar cateva clicuri le poti transmite studentilor/elevilor punctajul testului lor. Si poti evalua in 5 minute ce au inteles elevii/studentii in cadrul unui curs.

Studii de Piata si de Produs

Realizeaza analize detaliate prin care poti afla satisfactia responentilor fata de produsul sau serviciile dvs. Aceste analize se pot realiza in mod automat cu costuri foarte mici. Aplicatia prelucreaza automat toate sondajele de opinie, studiile de piata indiferent de modul de aplicare.

Contacteaza-ma daca esti interesat de Total Survey