Standarde internationale

Ce este ISO?

Implementarea standardelor internationale in cadrul unei organizatii este o obligatie legala sau o decizie a managementului pentru optimizarea activitatii.

Atunci cand activitatea este organizata pe procese este mai usor de controlat, iar erorile materiale si umane se imputineaza semnificativ.

Implementarea standardelor internationale in cadrul unei organizatii este o obligatie legala sau o decizie a managementului pentru optimizarea activitatii.

Atunci cand activitatea este organizata pe procese este mai usor de controlat iar erorile materiale si umane se imputineaza semnificativ.

Regulamentul nr.679/2016 dupa cum bine stim este obligatori chiar daca la prima vedere pare facultativa. In realitate orice institutie care lucreaza cu date cu character personal trebuie sa aiba implementat in sistemul s-au acest regulament.

Motive pentru care trebuie sa va implementati ISO

Necesitatea certificatului la anumite licitatii

Certificatul ISO este un document acceptat pentru participarea dvs. la licitatii. Solicitatea acestui document este facuta de autoritatea contractantă, corespunzătoare serviciului pentru care se organizează licitaţia.

O mai buna organizare in cadrul companie

Pe baza sistemului de management cu elementele sale din ciclul PDCA (planifica, efectueaza, verifica si actioneaza) organizatia dvs. are un proces al activitătilor bine definit ce este compus dintr-un singur standard international sau mai multe.

Cresterea nivelului de incredere

Certificatul ISO este o dovada scrisa ce arata colaboratorilor si clientiilor dvs. faptul ca organizatia dvs. îndeplineste anumite cerinte si asteptari calitative din punct de vedere al bunurilor si serviciile pe care le furnizati.

Avantaj competitiv fata de concurenta dvs.

Toate organizatie de pe piata au in vedere standardele internationale si incerca sa se ridice cat mai mult la cerintele de calitate ale acestora. Dvs. puteti fi cel mai aproape cu un certificat ISO.

Prevenirea pierderilor financiare

Prin abordarea sistemului de management corect si instruirea angajatilor fata de acesta, exista sanse mai mici de a avea cheltuieli in plus din moment ce intreaga organizatie este la curent cu totae procedurile aferente.

Proceduri ISO

Prin implemetarea ISO se realizeaza proceduri pentru toate tipurile de activitati, si in acest fel aveti control mai bun asupra activitatiilor din cadrul companiei dvs.

Contacteaza-ma daca esti interesat de ISO

Serviciile noastre specializate pentru ISO:

ISO 9001 / 2015

Sistemul de Management al Calitatii ofera institutiilor publice si organizatilor  un plus de valoare pe piata actuala, deoarece prin acest certificat demonstrati faptul ca  îndepliniti  cerinte si asteptari calitative alte clienților dvs. din punct de vedere al bunurilor si al serviciile pe care le furnizati.

Sistemul de Management al Calitatii ar trebui implementat real de catre orice organizatie publica sau privata care se respecta

ISO 14001 / 2015

Sistemul de Management al Mediului este foarte util pentru cei ce vor sa reduca riscurile de mediu, sa conserve resursele naturale si sa imbunatateasca in mod sustenabil activitatea de management.

Sistemul de Management al Mediului poate fi abordat ca un ghid de indrumare pas cu pas pentru administrarea eficienta a aspectelor de mediu ale activitatilor, produselor si serviciilor dvs.

De multe ori se prefera implementarea unui sistem integrat format din ISO 9001 si ISO 14001

ISO 45001 / 2018

Este un standard al sanatatii si securitatii ocupationale care ajuta angajatii sa-si desfasoare activitatea intr-un mediu sanatos si sigur.

Istoricul acestuia este ca inainte era cunoscut sub denumirea de OHSAS 18001 si acum este denumit ISO 45001.

Diferentele intre noul standard si vechiul nu sunt foarte mari din punct de vedere al continutului, acesta prezinta o structura mult mai usoara cu scopul de a se integra mult mai usor cu ISO 9001 si ISO 14001.  

ISO 27001 / 2018

Standardul ISO 27001 are la baza anumite principii care definesc securitatea informatiei: confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiei.

Odata cu evolutia tehnologiei si metodele de gestionare a informatilor au prezintat modificari majore. Intr-o economie moderna informatia inseamna bani si diverse avantaje competitionale. Standardul acesta nu se refera doar la securitatea datelor pe care le detine organizatia dvs. asa cum se crede la prima vedere ci si pentru continuitatea afacerii in caz de dezastru (asigurarea sistemelor IT, infrastructura umana si tehnica …).

RS (SA) 8000 / 2014

Primul standard international in domeniul responsabilitatii sociale. RS (SA) 8000 este un standard voluntar si important pentru dvs., reprezinta o dovada scrisa prin care dvs. aratati ca aveti o abordare etică şi responsabilă in mod oficial la nivelul intregii organizati si la nivelul comunitatii in care va desfasurati activitatea.

SISTEME INTEGRATE DE MANAGEMENT

Este un sistem de management care integrează toate standardele dintr-o organizatie într-un singur ansamblu de proceduri, unde obiectivele si misiunile organizatiei dvs. publice sau private sunt realizate in mod succesiv si intr-o sigura forma standardizata.

Integrarea mai multor standarde reprezinta inglobarea mai multor  practici si cerinte din diferite standarde, cum ar fi: ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001, SA 8000, într-un singur sistem unic.

Sistemul management integral de (SMI) arata colaboratorilor si clientiilor faptul ca aveti un sistem de management bine definit ce este compus din mai multe standarde internationale pe care le respectati. Implementarea in organizatia dv a unui SMI va ajuta sa fiti mai eficienti si mai profitabili

Contacteaza-ma daca esti interesat de ISO