Despre noi

Cu o experienta de peste 15 ani in consultanta in afaceri, BL Ralcons va sta la dispozitia dvs. cu dorinta de a va ajuta compania mica, mijlocie și/sau mare sa se dezvolte.

Actionam in mediul offline cat si in mediul online, fie prin serviciile noastre digitale in social media, fie prin serviciile noastre de consultanta in diverse domenii.

BL Ralcons este o intreprindere formata din consultanti cu experienta, dobandita atat in interiorul intreprinderii noastre, cat si in anii de activitate profesionala derulate in alte companii.

Povestea noastra

BL Ralcons este o microintreprindere infiintata in 2007 ce s-a dezvoltat pas cu pas de-a lungul anilor.

Începutul nostru a pornit cu domeniul resurselor umane si concomitent cu evaluarea angajatilor. Suntem o intreprindere implicata si dedicata clientilor nostri. Echipa BL Ralcons  doreste sa ofere intotdeauna rezultate de calitate in cel mai scurt timp.

În timp ne-am extins si curiozitatea de a aborda alte domenii a crescut. Oferim clientilor nostri si servicii in domeniul studiilor de piata si sondaje de opinie.

Pentru a ajuta cat mai multe intreprinderi si pentru a fi cat mai aproape de clientii existenti, BL Ralcons a luat in continuare decizia de-a aborda si alte domenii de activitate, cum ar fi:

  • Fonduri nerambursabile, in care noi ca si consultati oferim solutii  complete la elaborarea proiectelor pentru finanțare din fondurile structurale europene, prin realizarea documentației necesare obținerii fondurilor si asistenta pe durata întregului proces de implementare a proiectului.

  • Consultanta Financiara oferită de către experții firmei noastre vine în sprijinul clienților în dorința acestora de a crea un plus de valoare, de a-și minimiza cheltuielile și a-și maximiza profitul.

Luam intotdeauna in considerare viziunea clientilor nostri si o completam cu expertiza noastra clara dobandita din alte situatii. Dorim sa avem o colaborare eficienta cu fiecare client printr-o comunicare reciproca, ascultare de propuneri din partea fiecaruia si sprijinirea acestora in situati dificile cu solutii. 

BL Ralcons este o intreprindere ce nu doreste sa ramina in urma cu tendintele tehnologice. Astfel in prezent pe langa cele enumerate mai sus suntem foarte implicati si in mediul digital, prin serviciile noastre de marketing online, tur virtual 3D si aplicatii digitale.

Scopul nostru este de a oferi clienților servicii inteligente și creative, pentru a asigura succesul, într-o manieră optimă pentru interesul fiecărui beneficiar, în conformitate cu legislația în vigoare.

Obiectivul BL Ralcons constă în realizarea unor servicii de management de un înalt profesionalism, care să aducă satisfacții maxime clienților noștri.

Misiunea noastra constă în identificarea permanentă a nevoilor clienților noștri și oferirea unui pachet de servicii de consultanță personalizat și complet pentru inițierea, dezvoltarea și implementarea unui proiect de afaceri de orice fel.